Sponsor
Home Katterier Norske Skovkatte Norwegian Forest Cat Gyldenløve
Norwegian Forest Cat Gyldenløve

Vores prioriteringen har siden katteriet's start i 1991 været at bruge katte i opdrættet som har et godt temperament og helbred; 2 basis ting der skal være til stede for at man kan lave sunde og sociale killinger som vil vække glæde i deres nye hjem.

For at sikre at kattene har et godt helbred og temperament, kigger vi dels på de testresultater som kattene der ligger bag har fået udført, dels kigger vi på temperamentet. Vi har også stor fokus på at holde indavlsgraden så lav som muligt.

Vores egne katte testes inden vi bruger dem i avl for HCM (hjertet), HD (hofterne) Patella Luxation (PL), PKD (nyrerne) og GSD IV (en racespecifik glycose sygdom der kan findes hos norske skovkatte). De vaccineres regelmæssigt mod kattesyge, chlamydia samt leukæmi og fodres med kvalitetsfoder hele deres liv.

Alle killinger håndteres fra dag 1 og fodres ligeledes med kvalitetfoder, samt vaccineres min. 1 gang inden e flytter hjemmefra, chipes, får udstedt pet passport af dyrlægen, gives en kombineret orme - og loppekur inden de rejser hjemmefra og neutraliseres hvis de er solgt som kælekatte. Vi levere altid killingen i dens nye hjem sammen med lidt startfoder og legetøj.

Katteriets hjemmeside: www.norskeskovkatte.dk

Katteriets region/by: Ringsted

Killingeside: www.norskeskovkatte.dk/tilsalg.htm

Organisationer Gyldenløve er medlem af: BKV94, TICA og Viking Cats