Sponsor
Home Katterier Perser Cute & Classic Perser
Cute & Classic Perser

Katteri Cute & Classic PerserJeg opdrætter klassisk perser: Perser af den gamle type med næse & snude. Med autentisk perser udseende og et sødt & smilende udtryk, som persere så ud for 20 år siden.

Vigtigst for mig er at opdrætte sunde og glade katte og bevare den klassiske perser kat. Jeg lægger vægt på at give mine katte og killinger et godt katte liv. Masser af kærlighed, omsorg, kæl og god mad. Frisk luft, græs under poterne og sol på maven i katte sikker indhegnet have. Kun klassiske perser katte bruges i opdræt og avlskatte dyrlæge kontrolleres og testes for smitsomme og arvelige sygdomme. Alle katte og killinger har naturligvis stamtavle (FIFé). De er ægte klassiske perser katte af de gamle linjer.

Cute & Classic perser katteKillinger og voksne katte søger lejlighedsvis kærlige og ansvarlige hjem med sikker ude adgang og godt ’katte-køkken’ Killinger og voksne katte flytter hjemmefra med hele ’pakken’: stamtavle, neutraliseret, færdig vaccineret, chippet/øre tatoveret, dyrlæge kontrolleret, købskontrakt og stor madpakke.

Læs mere om opdræt og mine katte på hjemmesiden. Se videoer på YouTube og følg med på Facebook (siden hedder ’Klassisk Perser Kat’)

Katteriets hjemmeside: www.klassisk-perser-kat.dk

Katteriets region/by: Nordsjælland

Killingeside: www.klassisk-perser-kat.dk/killinger.html

Organisationer katteri Cute and Classic er medlem af: FIfé

 

kattekilling - Cute & Classic Perser