Sponsor
Hundebadekar
Artikler om katte- og hundepleje

Hold dit badekar pelsfri ved at give din hund sin egen!

Badning og pleje af din hund er vigtig for dens hygiejne. Oprethold den rigtige baderutine for din hunds alder og race. Du skal også tage højde for den tid, din hund bruger udendørs og eventuelle eksisterende medicinske tilstande. De indlysende årsager til, at du vil være nødt til at give din hund et bad kunne være:

  • Når din hund lugter dårligt
  • Når din hund ruller sig i mudder
  • Når din hund har skæl
  • Når din hund har allergi
  • Når din hund har lopper, lus eller mider

Du behøver ikke at give din hund et bad i dit badekar. Mange dyrehandlere i både detail-og onlinehandel har en bred vifte af hundebadekar til rådighed. Der er dem, der er bærbare og kan bruges enten indendørs eller udendørs. De er designet til at sikre, at du ikke efterlader et svineri med et velkonstrueret vandafløbssystem.

Det gode ved disse hundebadekar er, at det sparer dig besværet med at skade dine knæ og ryg ved at bøje dig og give din hund et godt bad. Badekarrene er hævede og holder  hunden nede i det for at undgå svineri på gulvene. Nogle Booster hundebadekar findes med ramper, så du ikke behøver at have din hund hoppende ud og ind af badet.

Der er mindre hundebadekar, der kan bruges til små hunderacer og hvalpe. Nogle producenter er gået så langt som at designe bærbare og oppustelig hunde bade. De er nemme at sætte op og er lavet af letvægtsmateriale, som er både tunge og punkterfrie. De er fantastiske til udendørs brug, da de let tilsluttes haveslangen.

Nogle hundebadekar er lavet af rustfrit stål, men de fleste er lavet af plastik. Overfladerne er mug-resistente og nemme at rengøre. Hvis du ønsker at sikre at din hund ikke glider under badningen, kan du købe en polstret bademåtte, der forbliver på plads med sugekopper og ikke suger vand.

Forkæl din hund og spar dig selv for meget besvær. Begræns ikke dig selv til at vaske din hund i brusebadet eller badekarret. Du behøver heller ikke at jage den rundt i baghaven med din haveslange. Invester i et hundebadekar og oplev forskellen.

 

Andre vigtige produkter, når du bader din hund:

 

Brug den rigtige hundeshampoo

Det er afgørende, at du aldrig bruger dit eget hårshampoo på din hund. PH-niveauet kan irritere hundens hud og forårsage mere skade end gavn. Få en hundeshampoo lavet til hunde. Sørg for at du begynder badning af din hund, fra når den er hvalp, så det bliver en lettere proces, som han allerede er vant til.

Der er også specielle shampooer til din hunds specifikke farve, som f.eks. Biogance hvide shampoo, der holder den hvide farve af malteserne og Bichon Frise, hvid og lys. Yorkshire og andre langhårede racer kan få ekstra næring fra Biogance shampoo til langhårede hunderacer.

Tag dig tid til at rense din hunds øjne og ører, samt at klippe dens negle

Når du trimmer din hund, er det meget vigtigt, at dens pels er ren og godt tørret. Moser Max 45 er en trimmer med 45W, der er den bedste kvalitet for pengene, og kan bruges med flere klippere og kamme. På den måde du kan efterlade dele af din hunds hår længere og andre meget korte.

Biospotix loppekur